Aqualine waterfilter

Met de Aqualine waterfilter  gaan we ons water filteren, mineraliseren en vitaliseren.  De filter die ik persoonlijk aanbeveel is de 18 liter versie met glazen tank. Deze kan overal geplaatst worden. Hij heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.  Hij is makkelijk te installeren en te onderhouden.

 • Je kan er zelfs  sloot- of regenton water in gebruiken. De 18liter heb je echt wel nodig als je met meerdere personen van het water drinkt en als je ermee kookt.Het filteren van het water gebeurt druppels gewijs zodat alle ongewenste deeltjes uit het water kunnen gehaald worden.

Filter stadia

 • Stap 1: Filtratie

De keramische micro filter verwijderd onzuiverheden zoals o.m. roest bezinksel, kalk, ziektekiemen, … Deze keramische filter is ook geschikt voor gebruik in regio’s waar het water van zeer slechte kwaliteit is.

 • Stap 2: Zuivering

Eens het water is gefilterd door de micro-keramische filter gaat het door de meertraps koolstoffilter die bestaat uit 3 lagen natuurlijke producten.

 1. Actieve Koolstof en Silver geactiveerde Koolstof: Deze laag verwijderd geuren, kleuren, chloor, , detergenten, carcinogenen, zware metalen en andere organische chemicalieën. Het zilver geactiveerde koolstof heeft de verdere functie die bacterieën elimineert. 

2. Zeoliet verwijderd zware metalen en slechte geuren van water en maakt het water zacht. 

3. Silica zand verwijderd zuurte-componenten uit het water en brengt een ideale ph waarde (zacht alkalische), die het lichaam helpt met het herstellen van de ph balans.

 • Stap 3: Sterilisatie & Mineralisatie

De mineraal-cassette met o.m. mineraal zand, voegt mineralen en zuurstof toe, en regelt het pH-gehalte teneinde de alkaline te milderen om het pH-evenwicht te herstellen in het lichaamsvocht. Het water wordt beschermd tegen bacterieën d.m.v. zilver-ionen, die ook de smaak positief beïnvloeden en ervoor zorgen dat het water fris en vers blijft. De hoge poreusheid van speciale stenen in de cartridges maken de vlotte absorptie van mineralen en sporen-elementen in het water mogelijk en verrijken het met veel zuurstof.

 • Stap 4: Magnetisatie

Het menselijk lichaam is gemagnetiseerd door de magnetische aardkern, en heeft ook een eigen magnetisch veld. Het kraantje aan de filter is voorzien van magneten, volgens de nieuwste water-technologie. Dit magnetisch veld zet de watermoleculen om in hexagonale macro-moleculen (zoals het water in levende cellen, en in smeltwater). Deze hexagonale (zeshoekige) structuur werkt harmonisch met ons lichaamsvocht

Verbruiksmaterialen

 

 • Meertrapsfilter: jaarlijks vervangen of bij meer dan 2000liter
 • Mineraalfilter: jaarlijks vervangen.
 • mineraal stenen :om de 3jaar
 • ceramische filter:jaarlijks bij sterke vervuiling of om de 3jaar

285,00 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1