7x7 Kruidenthee - 50 zakjes

De uitgebalanceerde samenstelling van het kruidenmengsel zorgt voor de unieke, aangename smaak en de goede verteerbaarheid van de P. Jentschura 7x7 kruidenthee zorgt voor het reinigen van uw lichaam.

 

De kennis over theekruiden en de werking daarvan is al sinds eeuwen beproefd en wordt nog steeds in de natuurgeneeskunde en zelfs in de moderne farmacie succesvol toegepast.

Deze selectie van 49 ingrediënten in de 7x7 KruidenThee is niet alleen mild en licht verteerbaar, maar levert ook een waardevolle bijdrage aan de ondersteuning van een gezonde zuur- base-huishouding.

De thee met zijn unieke beproefde receptuur van kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloesems is een beproefde begeleider tijdens het alledaagse leven. Met de 7x7 KruidenThee maken we gebruik van speciaal geselecteerde plantaardige stoffen.

Heet gezet in de winter, als verfrissende gezonde dorstlesser. ’s Zomers met munt of limoen kan de 7x7 KruidenThee geheel individueel worden gezet. Daardoor wordt onze thee in elk jaargetijde tot een gezond en goed smakend, verfrissend en versterkend genot. Ontdek, beleef en geniet de wereld van de kruiden met onze 7x7 KruidenThee van P.Jentschura.

10,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1