Keramiek pijpjes 500 gr.

Alles is frequentie (trilling). Zo ook EM-keramiek. Klei wordt met EM gefermenteerd, met EM-keramiek als resultaat. De informatie van de Effectieve Micro-organismen zit na de fermentatie in de klei opgeslagen. Vandaar dat EM-keramiek zeer lang werkzaam blijft. De trilling van het EM-keramiek is gunstig op allerlei vlakken. Na contact met bvb water wordt de informatie (frequenties) van het EM-keramiek overgedragen op het water.
De keramiekpijpjes kunnen worden verdeeld in waterflessen, spoelreservoir van het toilet, in de gieter, koffiezet, fruitschaal, koelkast, wasmachine (ong. 50 stuks) , in de aquarium, drinkbak van je huisdier, ...
Doordat de oppervlaktespanning van het water verandert zullen algen minder snel groeien, en wordt het staand water minder snel groen en ontwikkelen zich minder snel geurtjes.
Een andere toepassing van de pijpjes is tegen teken bij je huisdier. De pijpjes worden op het halsbandje bevestigd en vrijwaren je huisdier van de ongenode beestjes. Het is de resonantie die teken niet prettig vinden en daarom minder snel op uw huisdier terecht komen. Omdat de resonantie voor uw huisdier niet of nauwelijks voelbaar is wordt de band goed geaccepteerd.
De werking van de keramiek-tekenband is voor elk huisdier verschillend. De beste resultaten worden gezien als de hond/kat de band constant draagt. Daarnaast kan het 3 tot 4 weken duren voor de werking optimaal is.
De keramiek-tekenbandenbieden geen 100% garantie tegen teken, echter kunnen chemische producten deze garantie ook niet bieden.
De ervaring leert dat huisdieren die de keramiek-tekenbanden dragen beduidend minder kans op teken hebben dan honden zonder tekenbescherming.

 

 

36,00 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1